[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” visibility=”” css_animation=”” center_row=”” typography_style=”” column_spacing=”” tablet_fullwidth_cols=”” bg_style=”” parallax_mobile=”” parallax_style=”” parallax_direction=”” video_bg=”” video_bg_overlay=”” border_style=””][vc_column width=”1/1″ style=”” visibility=”” css_animation=”” typo_style=”” drop_shadow=”” bg_style=”” border_style=””][vc_single_image image=”261″ alignment=”” style=”vc_box_shadow_3d” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” css_animation=”” img_hover=”” img_filter=”” rounded_image=”” lightbox_iframe_type=”” css=”.vc_custom_1433067624934{margin-right: -30px !important;margin-left: -30px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” visibility=”” css_animation=”” center_row=”” typography_style=”” column_spacing=”” tablet_fullwidth_cols=”” bg_style=”” parallax_mobile=”” parallax_style=”” parallax_direction=”” video_bg=”” video_bg_overlay=”” border_style=””][vc_column width=”2/3″ style=”” visibility=”” css_animation=”” typo_style=”” drop_shadow=”” bg_style=”” border_style=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1433067897843{margin-top: -30px !important;}”]”

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
yvonne yvonne uit dorst heeft geschreven op 8 juli 2019 om 14:15:
Een heel mooie en nieuw seizoen toer de boer staat voor de deur. Ga er op uit en bezoek een van onze boeren die op de aangegeven tijd het bedrijf open stellen voor bezoekers. Zeker de moeite waard! Een aanrader voor een dagje weg in eigen land. Zo kun je me eigen ogen zien hoe bevlogen onze boeren zijn!
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Oosteind heeft geschreven op 14 augustus 2017 om 17:34:
Toer de Boer programma komende week gewijzigd. LET OP: GEWIJZIGD. Het bezoekschema voor donderdag 17 augustus is gewijzigd. โ€™s Morgens is Toer de Boer bij de fam. van der Schriek aan de Stelvenseweg 4 in Den Hout. Zij hebben daar een melkveebedrijf en zorgboerderij Begintijd 10.30 en eindtijd 12.00 uur. โ€™s Middags is er geen Toer de Boer bij de fam Claassen in Oosteind ivm vertraging bij de verbouwing Zaterdag 19 augustus is Toer de Boer bij de fam. van Sundert aan de Groenestraat 11 in Dorst. Zij hebben daar een melkveebedrijf met koetjes en kalfjes. Begintijd 13.30 en eindtijd 15.00 uur Dinsdag 22 augustus bent u โ€™s morgens welkom bij de fam. van den Heijkant aan de Rijsdijk 31 in Oosteind. Zij hebben er een melkveebedrijf met als neventak bloemsierkunst. Begintijd om 10.30 uur, eindtijd 12.00 uur. โ€™s Middags kunt u gaan kijken op het biologisch melkveebedrijf van de fam. Muskens aan de Provincialeweg 93 in Oosteind. Begintijd 13.30 uur, eindtijd 15.00 uur. Kijk op www.toerdeboer.nl en like ons op de Facebookpagina van Toer de Boer. Ook dit jaar zijn er vouchers te verkrijgen voor leuke aanbiedingen bij De Pannenkoeckers in Den Hout en de Jacobushoeve aan de Steenovense baan in Oosterhout
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Oosteind heeft geschreven op 22 juli 2017 om 21:51:
De wijziging van mijn eerdere bericht houdt gewoon in dat tussen de 2 bedrijven geruild wordt in datum. Dus 25 juli om 10.30 uur bij de fam van den Heijkant aan de Rijsdijk 31 in Oosteind en 5 augustus om 13.30 uur bij fam van der Schriek aan de Dongeweg 2 in Raamsdonk
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Oosteind heeft geschreven op 21 juli 2017 om 08:25:
Door omstandigheden is TdB van a.s. diinsdag 25 juli gewijzigd: Van 10.30 tot 12.00 uur is TdB bij fam. van den Heijkant aan de Rijsdijk 31 in Oosteind ipv bij fam. van der Schriek .
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Oosteind heeft geschreven op 15 juli 2017 om 21:30:
Vandaag de start van het Toer de Boer seizoen bij de familie Mureau. Een mooie groep bezoekers werd verwelkomd door Niels, Sandra en hun kinderen. Tijdens de rondleiding werd van alles en nog wat verteld over het bedrijf. Ook kon er een vragenlijstje in worden gevuld De oplettende bezoeker had weinig moeite met de vragen. Uiteraard was er een prijsje voor de winnaar. Op het bedrijf heeft een uilenpaar een paar jongen groot gebracht. Naast de Blonde d'aquitaine koeien waren er ook pony's te zien en kippen en een paar bonte varkens
Dolly van Dijk Dolly van Dijk uit Oosterhout heeft geschreven op 13 juli 2016 om 14:02:
Het was weer een hele succesvolle start van Toer de Boer op 10 juli! Mooi aanbod van verschillende bedrijven, geeft een goed beeld van de breedte van de sector. En wat knap dat jullie de kalfjes precies op het juiste moment geboren hebben laten worden!
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Oosteind heeft geschreven op 3 juli 2016 om 19:20:
A.S. Zondag start Toer de Boer seizoen. De zomervakantie zit er weer aan te komen en dat betekent dat het Toer de Boer seizoen ook weer begint. Burgers en buitenlui kunnen tijdens Toer de Boer op verschillende dagen en tijdstippen op diverse agrarische bedrijven in Oosterhout en verre omgeving gaan kijken en luisteren naar hetgeen er zoal gebeurd. Verre omgeving, want ook dit jaar doen een paar bedrijven uit Made / Drimmelen en Lage Zwaluwe mee. Koeien en akkerbouw, zorgboerderij en loonwerk, glastuinbouw en vleesvee, biologisch en regulier, het is allemaal te zien bij Toer de Boer. Zondag 10 juli vindt de โ€aftrapโ€ van Toer de Boer plaats tijdens de open dag van Zuivelboerderij De Driehoek van de fam. Wismans. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur. Er is van alles en nog wat te zien en te proeven. Het bedrijf is te vinden aan de Hoogstraat 82b in Oosterhout. U bent van harte uitgenodigd.
zlto oosterhout zlto oosterhout uit oosterhout heeft geschreven op 15 augustus 2015 om 10:14:
We zijn al over de helft van Toer de Boer 2015. En het loopt boven verwachtingen goed. Veel enthousiaste bezoekers op de verschillende bedrijven. Vele leuke reacties van de bezoekers groot en klein! Ook wordt er met plezier het pannenkoekenhuis bezocht met de voucher. Wij gaan er met vol enthousiasme tegenaan voor de 2e helft van Toer de Boer! Bezoek naast het bedrijf ook eens de facebookpagina van toer de boer. Hier staan verschillende foto's en een kort verslagje van de verschillende bedrijven op.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 29 juli 2015 om 10:36:
vandaag was er weer Toer de Boer. In de ochtend bij familie Smits van Oyen. Natuurlijk weide en akkerbouw domein. En vanmiddag bij de familie Flipsen. Een melkveebedrijf met melkrobots. Foto's en meer info over beide bedrijven op facebook toer de boer.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 23 juli 2015 om 20:51:
Vanmiddag was Toer de Boer bij familie Oomen. Het melkveebedrijf melkt de koeien met een robot. We mochten vrijblijvend rondlopen op het bedrijf en allerlei vragen stellen aan de boer en boerin. De koeien en melkrobot waren erg interessant. Maar de kalfjes waren het leukst. Dank je wel familie Oomen voor de gastvrijheid op jullie bedrijf.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 23 juli 2015 om 20:48:
deze ochtend een groot aantal bezoekers bij familie Claassen. Er werd door boer Rens een duidelijke rondleiding gegeven op het bedrijf. We gingen van pas geboren kalfje, kalf, pink, vaars naar melkkoe. En we mochten ook in de melkput kijken. Na de rondleiding was er ook nog lekker wat te drinken en een plakje cake. We mochten zelfs de rauwe melk uit de melktank proeven. Dank je wel familie Claassen voor de gastvrijheid.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 22 juli 2015 om 15:51:
Gisterenmiddag was toer de boer bij de familie Muskens. Dit is een biologisch melkveebedrijf. Er was een leuke opkomst van jonge en wat oudere bezoekers. De koeien werden speciaal door de boer uit de wei gehaald. Zodat de bezoekers ze goed van dichtbij konden bekijken. En werd van alles verteld over het bedrijf. Familie Muskens heel erg bedankt voor de gastvrijheid.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 21 juli 2015 om 12:35:
ruim 100 bezoekers hebben de zorgboerderij en melkveebedrijf van familie van der Schriek bezocht. Het was een gezelschap van jong en oud. Er was voor de kinderen veel te doen; kroelen met de konijnen, geitjes en kalfjes. En nog even spelen in de speeltuin. Er was een rondleiding over het bedrijf en de bezoekers van de zorgboerderij waren druk aan het werk in de mooi grote moestuin. Er was zelfs een kraampje waar de verse producten uit de tuin verkocht werden. Een heel mooi bedrijf waar het heel goed vertoeven is. Familie van der Schriek heel erg bedankt voor deze zeer gezellige en interessante ochtend!! Bezoek facebook.com/toerdeboer voor foto's van deze ochtend.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 21 juli 2015 om 10:01:
Vandaag is het 2e en 3e bedrijf aan de beurt voor toer de boer. Je bent om 10.30 uur welkom op de zorgboerderij en tevens melkveebedrijf van de familie v.d. Schriek aan de Stelvenseweg 4 in Den Hout. Hier is genoeg te beleven en te zien voor jong en oud! De rondleiding begint om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. En in de middag van 13.30 uur tot 15.00 uur kunt U in Oosteind een biologisch melkveebedrijf bezoeken. Familie Muskens opent haar deuren aan de provencialeweg 93 in Oosteind. Hier komt U alles te weten over de biologische melkveehouderij!! Voor iedere bezoeker van een bedrijf van de toer de boer, ligt er een voucher klaar van het pannenkoekenhuis in Den Hout. (het tweede gerecht gratis)
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 19 juli 2015 om 08:42:
Mijn excuses voor de verkeerde naam in het vorige stukje. Het is niet Astrid Lambregts maar Anita Lambregts.
zlto oosterhout zlto oosterhout heeft geschreven op 18 juli 2015 om 16:34:
Vandaag de 1e toer de boer van 2015! Er waren 80 tot 100 mensen die de Hortensia's kwekerij van de familie Lambregts bezochten. Het enthousiaste publiek stond al om 13.10 uur klaar voor het bezoek aan de kwekerij. Eigenaren Gijs en Astrid gaven in de kwekerij duidelijk uitleg over het kweken en snijden van de Hortensia's. Er waren veel vragen over de hortensia's in de kwekerij; maar ook veel vragen over de hortensia thuis in de tuin. In de schuur was er een lekker bakje koffie of wat ranja met een koekje voor de bezoekers. Een heel geslaagd begin van toer de boer! Familie Lambregts dank jullie wel voor de gastvrijheid!!😄
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 17 juli 2015 om 10:55:
Wij hebben er weer heel veel zin in!! Morgen het eerste bedrijf open voor toer de boer 2015!!
van Sundert van Sundert uit Dorst heeft geschreven op 28 mei 2015 om 15:54:
Ziet er erg mooi uit; die nieuwe site van toer de boer! Erg overzichtelijk en mooie foto's. Onze complimenten!!!!
Gerard Gerard uit Oosteind heeft geschreven op 27 mei 2015 om 22:25:
Mooie site
Astrid Astrid heeft geschreven op 26 mei 2015 om 20:16:
Mooie site
Jacques rullens Jacques rullens heeft geschreven op 26 mei 2015 om 20:10:
Goedenavond het is fantastisch hier😀😀😀😀
“[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ style=”” visibility=”” css_animation=”” typo_style=”” drop_shadow=”” bg_style=”” border_style=””][vc_single_image image=”234″ style=”vc_box_shadow_3d” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” rounded_image=”” css=”.vc_custom_1433067843942{margin-top: -20px !important;}”][vc_single_image image=”236″ alignment=”” style=”vc_box_shadow_3d” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” css_animation=”” img_hover=”” img_filter=”” rounded_image=”” lightbox_iframe_type=”” css=”.vc_custom_1432819445888{margin-top: 10px !important;}”][vc_single_image image=”235″ alignment=”” style=”vc_box_shadow_3d” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” css_animation=”” img_hover=”” img_filter=”” rounded_image=”” lightbox_iframe_type=”” css=”.vc_custom_1432819432937{margin-top: 10px !important;}”][vc_single_image image=”183″ alignment=”right” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” img_hover=”” img_filter=”” rounded_image=”” lightbox_iframe_type=”” link=”https://www.facebook.com/toerdeboer?ref=ts&fref=ts” css=”.vc_custom_1433067757465{margin-top: 25px !important;margin-right: 25px !important;}”][/vc_column][/vc_row]